Tack för den här veckan

Sitter just nu på tåget hem mot Hudiksvall igen med lite blandade känslor över att än en gång behövt lämna lilla RG familjen. Stockholmsveckan har verkligen varit toppen och lika lärorik och inspirerande som vanligt. Finns inget underbarare än de här lägrena. Tredje gången jag är ledare och känner mig mer säker för varje gång. Tycker det är så himla kul! Alla är så goa och man blir verkligen som en enda stor familj. Man är igång från tidig morgon till mitt i natten och under veckan släpper man verkligen allt som är utanför, glömmer bort livet och bekymmerna (eller allt annat för den delen) som man annars har i vardagen. Knappt kollat fb,  inget trav, och har en hel inkorg med mail att gå igenom. Men faktiskt rätt skönt, haha. 
Infektionen har dock varit lite jobbig vissa dagar. Men känner att det gått överraskande bra ändå och har varit med på mycket. 
 
Känner lite love life känsla och åker hemåt med inspiration upp över öronen. Kommer träffa några vänner så fort jag kliver av tåget och imorgon blir det fokus på stallet innan skolveckan och vardagen börjar igen på måndag. 
Visa fler inlägg