Start idag på Hagmyren med Linnson och Greve E.

Både Linnson och Greven har startat på Hagmyren idag så från tidigt imorse tills nu har det varit full fart. Pappa har dessutom åkt till Kina så min ordinarie stallhjälp är bort och jag fick åka på trav utan honom. Vilket är så pass ovanligt att folk under dagen blivit tvungen att fråga vad som hänt. ;) Tror pappa missat totalt ett ponnylopp och några prov/licenslopp. Annars har han alltid varit på plats, trogen ponnypappa! 
Men det gick ju att åka på trav ändå. Johan och Lotta skjutsade varsin häst och Norunn var hästskötare. Mamma kom hon med när hon slutade jobba och även Gustav, och Sandra med familj kom förbi. Så var minst sagt fullt i stallet = Jag hade lätt bästa teamet med mig! 
 
Linnson gjorde årsdebut och galopperade ut sig. Ingen överraskning direkt, han går alltid dåligt i årsdebuten så var liksom ingen nyhet. Men tyckte inte alls han tog i hela första varvet och väl på upploppet kändes han kanon men då kom det galopp istället. Suurt. Men aja, bara komma igen. Mer lopp i kroppen så blir det bra hoppas jag. Han skötte sig i övrigt och var glad och taggad på att komma till start! 
 
Greven gjorde debut i min regi och jag gjorde mitt första voltstartslopp. Och jag kan ärligt erkänna att jag haft konstant ont i magen i typ en vecka för den här dagen och den här starten. Dels att båda hästarna skulle ut, debut med Greven, voltstart från spår 11 (ledde volten) och sen var inte pappa med. Men vi klarade oss! Inget att oroa sig för egentligen. 
Greven ska ha haft lätt för att ta galopp men skötte sig bra idag. Bara det är ju tummen upp! Vi blev oplacerade men jag tyckte han kändes bra och tror absolut han har mer att ge på banan. Lite mer lopp i kroppen för han med och så ska jag lära känna honom lite bätte så blir det nog bra sen. :)  
Mina två favvokillar! 
Visa fler inlägg