Duktiga tjejer på Hagmyren idag

Tillbringat större delen av dagen idag på Hagmyren för banjobb med tjejerna och vilka girls jag har i stallet! Ser så mycket fram emot att inta tävlingsbanan med dessa två i vår. 
LH är ju hur läcker som helst just nu och jag anmäler lite överallt utan att hon komma med, haha. Typiskt att man kommer med överallt när hästen knappt springer och när hon väl är på topp så har hon inte poäng nog att vara med i de bästa loppen. Vi skulle behövt typ ett breddlopp eller ett sk "skitlopp" bara för att få upp poängen. Men verkar vara omöjligt att hitta ett sånt såhär års. 
Så idag fick hon mest in bara för att springa av sig och bli av med lite energi. Superfin i träning så lite tråkigt att hon inte kommer med i loppen jag vill ha med henne i. 
 
För Linnas del var det första gången hon fick komma med in på banan sen hon hamnade hos mig. Vi testade lite olika utrustning, kollade hur hon ligger till i träning och såg lite bättre hur hon ser ut uppe i farterna. Behövs lite mer ändringar innan det blir start för henne men bra fin är hon ändå mellan gångerna. Hon startade senast 4 dec så hon är ju i full kondition ändå. Tror det finns otroligt mycket kapacitet i den här tjejen bara man hittar rätta knapparna. Clas som körde henne idag men jag ska nog upp i sulkyn jag med snart, även på banan. Så taggad! 
Visa fler inlägg