Det är faktiskt nästan oslagbart

I helgen har jag varit på Hudikkalaset, en festival vi har här där jag bor. Jag har varit där båda dagara, men jag har också varit iväg på v75 i Bollnäs, tränat mina egna hästar, varit iväg på fotojobb och hållt igen som vilken jäkla människa som helst. Och jag tror inte det går beskriva känslan efter helgen på ett vis så att andra som inte varit med om det själv förstår. För det här är första gången på 5 år som jag klarat av att vara med på det här. Hela helgen.  
 
Det kan verka hur löjligt som helst. Men i alla år som den här helgen har varit har jag varit dåligt, haft infektion och ont. I fjol tillbringade jag kvällen på akuten när en av mina favoritartister uppträdde, och i så såå många år har jag varit den som suttit på sidan av och sett alla vänner hoppa och studsa av glädje medan man själv stått vid staketet och väntat på skjutsen hem innan ens de bra banden börjat spela. För att man har haft för ont.. 
Jag minns jag skrev på bloggen vid ett tidigare år, att man inte kunde känna sig mer ensam än så. Och jag vet att jag så många gånger sagt att jag en dag ska vara med. Och i år, i år blev mitt år. 
Det känns som världens töntigaste sak att bli glad över. Men alltså J A ! Jag fick vara frisk. Jag fick tillbringa helgen med helt fantastiska människor, både på kalaset, på travet och ute hos hästarna utan att behöva säga tack och hejdå innan det ens har börjat. 
När Engmans spelade sista låten för kvällen hade jag lika gärna kunnat böla. Så bra kändes det, bara av att få vara med till slutet och fan få uppleva helgen alla alltid pratat så gott om. 
 
Så tack alla som gjort helgen så bra. Tack Hudikkalaset för att ni är grym, till ett blött och regnigt Bollnästravet, till fantastiska vänner och till kroppen som för en gångs skull lät mig ha kul och må bra när jag så väl behövde det. Tack. 
 
 
Visa fler inlägg