Uppdatering från sjukhuset

Ursäka för att jag är en sån där dålig bloggare som inte skriver något förens det är typ midnatt. Varit på gång att skriva något här hela dagen men det har liksom bara inte blivit av. 
Jag är i alla fall på sjukhuset sedan igår, på rehabavdelningen i Sandviken. Tredje gången jag är här nu så man börjar liksom känna igen såväl omgivningen som personalen och teamet som jobbar kring mig. Det känns bra och även om sakerna vi gör här inte är till någon hjälp med benet så går vi igenom massa andra saker som hjälper mig i vardagen på andra vis istället. Som att rätta till min sneda rygg, bilanpassning, hjälpmedel och träning. 
 
Och det här med bil! Alltså ni anar inte hur skönt det är att ha bil! Alltid annars när jag är på sjukhus så är man liksom fast. Jag blir avsläppt här och någon hämtar mig när allt är klart. Har man tur får man besök under veckan och kan då åka ut och ta en fika eller bara lufta sig från sjukhusmiljön. Men nu när jag själv har bil så är det liksom bara att åka iväg när man känner för det. Jag är ju inte här speciellt länge nu men eftermiddagarna blir rätt långtråkiga ändå. Så jag har hunnit tagit en fika på valbo och åkt något varv runt Sandviken bara för att typ lufta mig själv. Superskönt. Riktig frihet! 
 
Tänkte sammanfatta allt när jag väl kommit härifrån men det känns ändå bra att vara här just nu. Även om min sömn är kass och mitt ben gör dunderont på grund av infektionen och jag saknar mina fyrbenta något enormt. Men har fått uppdatering hemifrån i både text, film och bild. Hästarna mår toppen och familjen vet hur de ska sköta allt nu för tiden, tihi. 
Visa fler inlägg