Ett år med Greve E.

För exakt ett år sedan rullade Grens hästtransporter upp på gården. Knappt en vecka tidigare hade jag på tåget hem från Göteborg köpt mig en 8 årig valack, helt osedd. Efter att endast att ha pratat med hans skötare på telefon några gånger. Jag som egentligen bara letade efter en häst att leasa. Förstår än idag inte riktigt hur det gick till, hur jag vågade! 
Visst vi tvekade mycket på om det skulle vara rätt beslut eller inte den där veckan innan han anlände till gården. Vi sa att om det inte funkar, ja då ska han säljas på en gång. Men sen den dagen han klev ut ur den där transporten har jag inte ångrat mig en minut, och jag tror varjen pappa eller Johan som också är med som ägare på honom gör det heller. 
 
Varje sekund men den här hästen har varit guldvärd. Jag hann endast köra två lopp och några provlopp med honom innan han blev skadad, men han lärde mig otroligt mycket bara på den tiden. Varenda tävlings och träningsdag med den här hästen har varit kul och lärorik, och en bättre läromästare än denna kille kunde vi aldrig fått. Så otroligt positiv, lugn, klok och helt fantastisk på alla sätt och vis. 
Att han blev skadad, och skadad igen, var ju såklart inget vi räknat med och det känns himla tråkigt. Inte bara för våran del utan för Grevens, det märks på honom att han gillar att vara iväg och han älskar att vara i centrum. Gör alltid sitt bästa oavsett vad.  
Men vi är på väg tillbaka, det lovar jag er! En guldklimp som den här förtjänar en andra chans och så länge han tycker det är kul kommer vi fortsätta att försöka. Det är 8 månader sen han såg en tävlingsbana sist men vi jobbar oss framåt, sakta men säkert och förhoppningsvis ska han få visa vad han går för så fort de fina sommarbanorna är här. 
 
Brorsan sa så sent som i måndags att man skulle haft ett helt stall med Grevisar. Och jag kan bara hålla med, tänk va underbart.. ♥
Visa fler inlägg