Dags att byta sjukhus

Idag har det gått exakt en vecka sedan amputationen och idag ska jag få byta sjukhus från Karolinska till mitt hemsjukhus i Hudiksvall. 

Skulle ljuga om jag sa att första veckan inte har varit riktigt tuff; men det går ändå sakta framåt. Smärtpumpen har vi plockat ut och det märktes ju rätt fort att den faktiskt inte hjälpt ett dugg för smärtan blev i alla fall inte värre för att vi plockade bort den. Och jag har testat TENS, vilket funkade hyfsat en halv dag innan det bara blev sjukt obehagligt. Så nu lever jag endast på tabletter. Hatar det men det hjälper i alla fall något mot smärtan så då får det vara så ett tag. Men hoppas på att kunna bli fri skiten så fort som möjligt, tycker oftast det finns fler nackdelar än fördelar med att äta massa tabletter..

Sen går det bättre och bättre med förflyttningar och sånt men är ändå mycket kvar att jobba på. Jag kan nu sätta mig upp i sängen själv och vända mig till sängkanten, har förflyttat mig till rullstolen med hjälp några gånger men gjort fruktansvärt ont så jag är fortfarande mest sängliggande. Men går bättre och bättre för varje dag och även om det gör ont så blir det enklare för varje gång så är bara att träna på! Men känns som en lååång väg tillbaka till en sulky just nu.. 💔 
(null)

(null)


Visa fler inlägg