En helg på Åbytravet

Hemma efter en rolig helg på Åbytravet! Skönt att kunna koppla bort allt annat och fokusera på lite nytt. Imponerades över Åbys stallbacke för någon vecka sedan men kan säga att alla Åbys nybyggda lokaler är i en klass för sig jämfört med de flesta andra travbanor. Riktigt imponerad! Helgen har spenderats på deras anläggning tillsammans med B-tränarnas riksförbund då det varit styrelsemöte och stämma under helgen. Vi bodde även på Åbys nya hotell som invigdes under veckan och det var lika bra det med. Häftigt när allt från hotell, mässa och restaurang till travbana och stallbacke sitter ihop i ett. Olympiatravet med V75 kördes på Åby i lördags så travet bjöd på flera fina lopp trots det dåliga vädret. Jag fick även ut och vara prisutdelare till årets B-tränade häst. 
 
Här är lite blandade bilder! 
 
Utsikten från hotellrummet 😍
 
Enda de inte helt tänkt på var väl kanske det här med spegeln inne på handikapp toaletten, haha! 
 
#1 - - Anonym:

De hade så mycket att tänka på när de skulle få ihop allt, så när det kom till spegeln var det helt enkelt slut på tankeverksamheten :)

Svar: Brukar se ut sådär på de flesta ställena så är inte direkt första gången det händer, haha. Jag är van! De som sätter upp speglarna brukar helt enkelt sätta upp de i stå höjd eller i höjden som ser bäst ut. Också glömmer de att det, oftast, kan vara lite "kortare" människor på en handikapp toa. Alltid lika roligt!
Matilda Persson, 21 år