Hästarna hemma

I hagarna på föräldragården utanför Hudiksvall står 7 hästar som jag äger tillsammans med pappa och brorsan. Att dela ett gemensamt intresse inom familjen är ju alltid kul, men det gör det också enklare att samla på sig lite hästar hehe. Men det är också tack vara dessa som jag kunnat göra min resa nere i Småland. 

Brorsan, pappa, mamma och Sandra har hand om mina älskingar på absolut bästa vis och jag är så glad över att jag har de som stöttar allt hemifrån. 
Idag passade jag på att ta lite nya bilder på de större hästarna. Ponnyhagen är inte speciellt rullstolsvänlig att ta sig till såhär års så de små får inte vara med på bild idag. 

Vi börjar med några bilder på L.H.Adventure och hennes föl Next Adventure 

Världens bästa läromästare och numera bästa sällskapskillen Greve E. 

Brorsans Ess Daffodil 

Fru preggo var svårast att få bild på. Stå still kunde hon absolut inte görna när jag höll henne i grimskaftet men däremot när hon stod lös i hagen gick det utmärkt att stå still. Med stora röven vänd mot kameran. 😂 Världens bästa kallblod, Mölleslettens Linna. 💞
 
#1 - - malinlorentzon.se:

Haha nej det är inte lätt att fota hästar. Vår Lotus brukar heller inte vara still, han tittar alltid åt fel håll, lägger öronen bakåt och ser allmänt uttråkad ut, men idag fick jag några fina foton på honom. Lägger nog upp dem på min blogg senare idag. Fina hästar du har! För många år sedan var min man delägare i en travhäst, Mr Silver Sun. Det blev aldrig några större pengar men roligt var det med allt runt omkring. Ha det gott!