Ledig helg

Gårdagens spenderades till 100% i soffan och jag kan konstatera att jag nog sett klart varenda jäkla serie som är värd att se på Viaplay vid det här laget. Helgerna kan vara riktigt tråkiga här nere och det blir lätt att det endast blir serier och sånt som blir tidsfördrivet. Blev så glad tidigare i höst när alla serier började släppa nya säsonger meen det gick ju fort att kolla igenom allt igen så nu är jag tillbaka på "jag-har-inget-att-se-på-stadiet" igen. Behöver ett bättre tidsfördriv helt enkelt (eller ett netflix konto😝). 

Idag blev det däremot en sväng in till Kalmar för att leta efter julklappar tillsammans med resten av Småland. Så jåkla mycket folk ute på stan såhär års, får ju paniiik. Men i stort sett alla julklappar är klara och det är ju väldigt skönt. Dessutom fick lilla missen två nya leksaker och det verkar hon väldigt nöjd med! 
 
#1 - - Carro:

Åh, minns när jag flyttade utomlands för att jobba i stall. De där ensamma lediga dagarna kunde kännas väldigt långa, speciellt i början och man fick nästan tvinga sig själv att ha tråkigt och vila ibland för att kropp och psyke behövde det 😜