Elitloppssöndag från stallbacken

För tionde året i rad spenderades sista helgen i maj på Solvalla. Elitloppshelgen är absolut bäst på plats, även om jag måste medge att årets väder inte var det bästa. 🙄

Att sela ut en häst under Elitloppssöndagen var däremot något nytt och att se (kaoset) från stallbacken var verkligen en upplevelse. Galet vad folk och hästar det kan vara på ett och samma ställe! Otroligt att allt fungerar så bra som det gör. 

Chili startade i Travrondens Speedrace och blev försöksvinnare i sitt uttagningslopp, kvalade in till final och blev där trea på trötta ben. Men galet vad han kämpade! Dålig bana, tråkigt väder och lång resa men han sprang för allt han kunde och var verkligen grym i uttagningsloppet. Häftig häst som gör alla rätt, och jag är så glad över att jag får ta hand om honom!

 Foto; Mia Nilsson

Mitt objektiv gav tyvärr (sådär på helt rätt helg) upp helt och jag fick därför lägga kameran åt sidan på söndagen. Försökte ta några bilder med mitt fasta 30mm objektiv men det blev knappt något användbart. Så jäkla tråkigt. Men jaja, jag får skylla mig själv som snålat och vädret var ju ändå som det var. Får leta upp ett nytt objektiv och satsa på bättre fototur på Sprintermästarhelgen på Halmstad i juli!