Hooome

Jag älskar mitt jobb, mina passhästar och allt vad Småland har gett mig det senaste året. Men jag har inte varit hem speciellt mycket sedan jag började jobba som hästskötare där nere och på senaste tiden har det mesta känts väldigt jobbigt. Allt hemifrån har känts så långt bort, stugan alldeles för ensam och jobbet har inte alla gånger känts hundra procent bra det heller. Jag är less på att alltid ligga efter och att känna mig "värdelös" i det mesta.
 
Så jag behövde en paus och det fick jag! Jag tog bilen upp till Hudik igår och stannar här tills på söndag. Laddar batterierna lite samtidigt som jag får träffa alla här hemma. Så välbehövt! Förutom lite fotojobb så har jag inget speciellt planerat under veckan så vi får väl se vad jag hittar på. 
 
Dessutom! Om man bott ensam i snart ett år utan varken vänner, familj eller hobby i närheten så kan man faktiskt lösa "problemet" och skaffa sig en katt (😂). Brorsan påstår att jag kommer bli en "crazy cat lady" och jag säger väl ändå ännu inte emot, men nu har jag i varje fall tagit hem en liten söt kissemiss som ska få bli min sambo där nere i stugan. Den är liten, lurvig, suuuper social och har ännu inte fått ett namn. 
Dåliga bilder men jag lovar att fixa några bättre åt er senare! 
#1 - - Anonym:

Mysan kanske??