De senaste dagarna

I fredags efter jobbet blev det en snabbis in på travet på Kalmar innan resan fortsatte uppåt mot Stockholm. Helgen har spenderats på verksamhetskonferens med B-Tränarnas Riksförbund. Träffat såväl gamla som nya bekantskaper och pratat häst och trav heela helgen. Kul! 

Kom hem till stugan nedanför Kalmar igen runt 22.00 på söndag och började sedan jobba som vanligt vid 07.00 på måndagen. Hann med två turer innan vi fick planera om lite och jag fick åka med till Mantorp på kvällstravet där. Inget mig emot då jag hade tre passhästar ut (och fick dessutom se en för mig ny bana). Sex hästar ut och av mina var Gigant Coger bäst som 4a. En annan häst från stallret, Neonetta G.H., blev däremot kvällens vinnare! Riktigt kul. 

Kom hem från Mantorp strax efter 03 på natten och fick två timmars sömn innan det var dags att kliva upp och jobba igen. Slutade vid 16.00 och sedan dess har jag suttit och uppdaterat alla dessa hemsidor som jag har hand som hamnat efter de senaste dagarna. Nu är klockan 19.23 och jag har en hemsida kvar. Sen ska jag soova så jag orkar upp till stallet imorgon. 😴
 
#1 - - Annika :

Matilda!

Har precis läst artikeln om dig i Hälsa. Vilken supertjej du är, så oerhört inspirerande! Jag går just nu igenom en tuff tid i livet, min fyrbenta tjej i stallet hjälper mig mycket... Hästar är fantastiska o gör oss också fantastiska! Lycka till framöver!

Svar: Tack så mycket! Hästarna är underbara. Önskar dig lycka till med. <3
Matilda Persson