Mot kriteriekval!

Idag har det sista förberedande träningspasset körts och det har putsats, duschats, packats och flätats. Imorgon bittit lastas Benjamin S.H. och stallkamraten Fiery Heart på bussen för att bege sig upp mot Solvalla och kriteriekval! Så galet spännande! 
Benjamin har jag tagit hand om sedan i november ifjol och det det har verkligen varit så kul att få följa honom från nykvalad tvååring till ett kriteriekval. Benjamin är en häst Fredrik alltid trott mycket på och han har alltid varit stabil och tagit träningen bra, men det är först i de senaste loppena som han börjat tagit sig ner i tiderna. Nu kommer han med två raka segrar och ett rekord på 12,8ak. Imorgon är det lång distans som gäller och det är riktigt tufft motstånd. Men Benjamin är stark och det är bara hålla tummarna för att han har någon extra växel att lägga till mot motståndet imorgon.. 
Imorgon följer jag med upp till Solvalla för att sela och oavsett resultat så tycker jag att vägen hit har varit jäkligt rolig att få vara med på. Bara att få vara med i ett kvallopp är ju häftigt. 😄