Ny passhäst

Jag vet inte riktigt vad som hände nu men helt plötsligt så har det gått typ tio dagar sedan senaste inlägget skrevs? Ber om ursäkt för det. Hänt mycket annat på jobbfronten istället! 

När jag kom tillbaka till jobbet igen efter några dagar uppe i Hudik så stod en ny passhäst på min lista. Playit Flax är en fyraårig valack efter Love You. Av det jag sett den senaste veckan så verkar han vara en mysig och klok kille. Han har redan lärt sig att sänka huvudet när jag ska sätta på grimman, så reda där fick han många pluspoäng haha. Tar sån extra tid för mig att bara få på något enkelt som en grimma när hästarna inte samarbetar. 😅Så tur nog är alla mina nu sju passhästar kloka nog att förstå det! 😍
Playit Flax 
 
Förra veckan startade fyra av dessa hästar. Xlnt Chili Tripel startade i ett sprinterlopp på Jägers. Spetsade och höll nästan hela vägen trots högt tempo. Benen blev dock lite för trötta sista biten och han fick nöja sig med en tredjeplats. Chili är galet läcker att se på och startsnabb som få. Snart, snart, snart borde det vara hans tur att vinna. 

Amarock, Gigant Coger och Playit Flax startade på Kalmars tävlingar i fredags. Amarock gjorde sin andra start i livet och han har väl ännu inte helt förstått vad allt går ut på. Tog i in på upploppet och blev trea igen. Riktigt duktig kille! Giganten kämpade även han väldigt bra och tog andraplatsen i sitt lopp. Playit däremot galopperade. 
 
Och på tisdag då gäller det för Benjamin S.H. Kriteriekval på Solvalla. Så häftigt! Håll tummarna för oss!