Ridlektion och vårväder

Vi vinner väl inga skönhetsjävlingar (ännu i alla fall😜), men det känns riktigt kul att lite smått ha börjat komma igång med ridningen igen. Jag tar privatlektioner på en ridskola som ligger bara 10min ifrån mig. Helt perfekt! 
Idag blev det först en liten uteritt i skogen innan det blev markarbete innan i ridhuset. Vi jobbade med något så enkelt som att få till en rund och fin volt, vilket är enklare sagt än gjort. Jag saknar min högerskänkel så himla mycket men vi nöter på och bettie lyssnar rätt så bra på spöt som jag använder istället för högerbenet. Hon är en riktigt klok och känslig ridskoleponny som verkligen gör sitt bästa för att förstå vad jag menar. Hon är ju inte van vid att ha en sån som mig på ryggen och jag är inte van vid själva ridningen, och hur jag ska ge rätt signaler, så vi får jobba och klura båda två på vad den andra menar haha. Men kul är det! 
 
Innan ridlektionen som var nu på eftermiddagen så hans det med att köra fyra hästar på jobbet, packa inför morgondagens banjobb och fixa med mina egna passhästar. Fullt upp med andra ord! Våren är här på riktigt och dagens körturer var riktigt härliga - vårsol, fina hästar och näästan ingen blåst. Lycka! 
#1 - - Anonym:

Att få till en rund och fin volt är svårt! Även med två ben ;-)