Hur säger man hej då?

Mitt älskade Skogsruss finns snart inte mer och jag har snart inga tårar kvar. Jag lärde känna Bella när jag som 7 åring började på ridskola. 2005 köpte sedan mina föräldrar henne till mig och sedan den dagen har vi hängt ihop.

Det var med Bella allt började och hon har blivit en av de mest betydelsefulla "personerna" i mitt liv. 

Bella har lärt mig både att rida och att köra. Hon har lärt mig att alltid ställa mig upp när jag fallit och hon har lärt mig att aldrig ge upp. Att det lönar sig att vara envis som ett russ. 

Hon var min bästa vän när ingen annan fanns där. Hon var min medicin när inget annat dämpade smärtan och hon blev min väg tillbaka när hela livet rasade. Hon blev mina ben och min enda flyktväg när min egna kropp inte längre bar. 

Över 15 år tillsammans och jag kan inte minnas ett liv utan henne. Hon har varit hela mitt liv och snart finns hon inte mer. 

Bella blev dålig igen tidigare under veckan och tack vare snälla arbetskamrater (som ställde upp och jobbade åt mig på travet🧡 ) kunde jag i fredags slänga mig i bilen och tillbringa denna helg med 16 timmars bilkörning för att få chansen att åka upp och säga hej då till min andra hälft. Jag har kramat om hennes varma päls en sista gång och sagt hej då och det känns så jäkla sjukt att jag aldrig mer kommer få se henne igen. Hon den där som blivit lika självklar i familjen som alla andra tvåbenta familjemedlemmar. 

Världens bästa Bella. Jag önskar att alla hade fått haft en så klok och bestämd tjej som dig i sina liv. Tack för allt.🧡   (null)


(null)


#1 - - Linda:

💖