Mina små unghästar

Som min lilla Loke växer! Snart nio månader gammal och klok som en bok. Han kan stå uppställd på stallgången, få benen spolade, ha sele på ryggen och ledas i grimskaft. Han gör det mesta utan att protestera. Dessutom har han snart växt om sin mamma i mankhöjd, så det känns som att "lilla Loke" kommer bli en rätt så stor häst ändå! Han tror förövrigt att han är den snyggaste hästen här på jorden och kommer nog bli en liten kaxig typ i framtiden.

Just nu har han ju dessvärre skadat benet så vi tar det lite coolt ett tag innan det blir att planera vart denna killa ska få spendera vardagen i framtiden.

2 C4 D25 D7 4 EF8 47 F8 88 AD DE5 F7990 ACAD

Bäckmoras Loke (e. Ingbest u. MölleslettensLinna)

66434194 AA24 42 AE A6 F4 460 C8998 CA4 F


Vår fina lilla ettåring är väl typ ett äpple hög men trots att så börjar han nog allt växa i kostymen ändå. Next Adventure (e Tobin Kronos u. L.H.Adventure) har stått hos Tomas Rosén sedan mars i år. Han har fått gått i flock tillsammans med jämnåriga grabbar och skolan inför livet som travhäst har påbörjats. Han har hunnit få på sig vagnen och är på god väg i sin utbildning, så himla kul!
”Tobbe” är däremot fortfarande väldigt liten i mankhöjd (precis som sin mamma😅) men jag tycker ändå han börjar se riktigt fin ut. Planen är att han får stå kvar hos Tomas tills att han är tillräckligt körbar för att en annan ska våga sätta sig i vagnen (😂), sen ska vi gasa tillsammans i framtiden!

IMG 2740
#1 - - Erika Pettersson:

Så kul att få vara med ifrån början o träna upp dom 😀