Lediga, tråkiga helg

Stallet har haft rätt så mycket starter på olika banor i helgen men jag har varit heeelt ledig. Vilket har varit såå tråkigt, haha. Jag har verkligen inget liv här nere förutom jobbet. Soffan och serier fungerar ju rätt så bra under vinterhalvåret men nu när dagarna bli ljusare och längre känns det, trots dessa tider, rätt så jäkla tråkigt att sitta inne hela dagarna. Tuur nog så har jag ju lite hemsidor och sånt att fördriva tiden med. Samt trav att se på och en katt som sällskap. Så jag kan väl inte klaga över helgen ändå. 😉

Min trädgård har även börjat blomstra! Tycker det är så fint, även om en annan är helt lost när det kommer till trädgårdsarbete. Försökte mig på att rensa rabatten igår men är ju på den nivån att man knappt vet vad som är blommor och vad som är ogräs. Riktigt illa faktiskt, haha. 
 
Börjar för övrigt längta SÅ mycket efter några riktiga fotodagar. Var himla längesedan jag fotade "på riktigt". Några snabba bilder på jobbet blir det ju ibland men de här riktiga fotodagarna på event, travbanan eller för den delen bara vardagen saknar jag. Hoppas på mer sånt nu när sommaren närmar sig, bara den där coronan ger med sig.. 
Visa fler inlägg