Nu laddar vi inför V75 på Mantorp!

 Nu var det några veckor sedan jag uppdaterade här sist (sorryyy) och jag ska se till att vi kommer ikapp lite med allt ni missat i ett inlägg senare. Men nu ska vi fokusera på denna veckas tävlingar, och dagens V75 . Just nu sitter jag nämligen i hästbussen på väg mot Mantorp med Xlnt Chili Tripel (V75-2) och Benjamin S.H. (V75-3). Båda killarna kommer från fina prestationer och har tränat bra. Igår laddade vi på rakbanan, jag bakom Chili och Fredrik bakom Benjamin och oj vad läckra de var! Chili hade nog helst öst på allt vad han kunde men fick spara krafterna tills idag. Så istället tog han slut på krafterna på skötaren, för jag fick då träningsvärk i armarna efteråt, haha. Tyvärr har båda fått dåliga spår idag och möter riktigt tuffa motståndare, så även om hästarna är fina så känns det tufft idag. Men vi ska göra vårt bästa! Hur som helst så är det ju riktigt kul att ha två passhästar ut på V75 samma dag.
IMG 6691

Senaste veckan kan jag i varje fall inte klaga på mina fyrbenta arbetskamrater. Treåriga Amoa King debuterade på Kalmartravet förra fredagen, skötte sig galant och fick med sig en liten peng. Gigant Coger startade på Tingsryd i söndags med Gustav Johansson i sulkyn. Låg långt bak i fältet på bortre långsidan men spurtade som bara den långt ute i spåren och tog sig först över mållinjen. Och Pagano ville inte vara sämre på Åby i torsdags! Även han hade långt fram på bortre långsidan men spurtade om hela fältet ute i fjärdespår och vann med någon längd. Körde där gjorde Klas Olsson. Riktigt läckra killar jag får ta hand om och det gör mig så glad att se att de presterar och gör sitt bästa där ute på banan. Två skötarsegrar inom en vecka är ju inte helt fel.

2 ECB17 EA 9 BBE 4 DCC 8 F93 2 CBE5751 AE1 B

Det är mycket på jobbet nu. Förra veckan hade vi 21 hästar till start fördelat på 5 olika travbanor. Denna vecka har vi 9 till start på 6 olika banor. Där emellan är det en hel hög med hästar som ska tränas och skötas i stallet hemma. Det blir många långa resor, sena kvällar och långa jobbdagar. Därav har det också blivit mindre skrivet här. Men jag har som sagt rätt mycket att uppdatera er om, men det tar vi i ett annat inlägg.

Håll tummarna för oss idag!

IMG 6409