Redo för speedrace

Xlnt Chili Tripel startade på V75 för två helger sedan och gjorde det bra, satt fast i instängt läge och tog sig inte ut över upploppet. En fjärdeplacering räckte det till men det hade kunnat blivit mer. Nu laddar vi däremot om för fullt till nästa helg. Elitloppslördag på Solvalla och Speedrace - kan det bli mycket bättre än så? Chili startade där även i fjol, tog sig till final men fick mjölksyra och räckte inte hela vägen där. Denna gång går vi såklart ut för revansch. Björn Goop sitter upp i vagnen precis som i fjol och Chili har lovat att gasa allt vad han kan!
Med till Solvalla följer även Ultra Bright som ska ut i Stoeliten (V75-1).

Skarmavbild 2020 05 24 kl 20 10 00

Men innan den efterlängtade elitloppshelgen kommer så har en av mina passhästar en annan rolig start på gång. Jag sitter nämligen i hästbussen på väg mot Åbytravet just nu! 

Devs Dreamking
 är den nyaste passhästen på min lista (så nu har jag hand om nio hästar!). Han kommer från Conrad Lugauer och har endast stått hos Fredrik i ungefär en och en halv månad. Detta är den femte "Devs" hästen jag tar hand om och det är riktigt kul att få chansen med ännu en. Sedan tidigare tar jag ju hand om helbröderna Xlnt Chili Tripel och Devs Dragon, och treåriga Devs Duke är faktiskt en lillebror och helsyskon till Devs Dreamking. Så kul att sköta om helbröderna, det finns så mycket likheter! Devs Daredevil hade jag hand om förut men äger ju honom själv nu.
Devs Dreamking är fem år, men han har endast gjort sju starter och tagit en seger. Det är en stor och stark häst, och han har nog mycket sparat bara han håller sig på benen. Ikväll är det dags för honom att göra debut i Fredriks regi och det blir i kvällens första lopp på Åby. Håll tummarna!

Maj 7078