Första tiden på nya jobbet

Nu har jag snart varit på nya jobbet i två veckor och oj vad tiden gått fort! Det har varit otroligt mycket att sätta sig in i , rutiner att lära sig, kurser att sätta sig in i och nya kurser att "panik planera" inför vårterminen - så timmarna har bokstavligt talat flugit iväg. 
 
Just nu är det inte speciellt många som går på kurs på travskolan, och jag tror faktiskt att det är väldigt många som inte ens vet att travskolan finns. Så vi har under dessa två veckor lagt ner stort krut på att nå ut till skolor och andra föreningar för att uppmärksamma att vi finns. Att man kan gå på travskola oavsett om man är 5år eller 75 år och oavsett om man har som mål att bli proffskusk, eller bara vill känna närheten till hästen. Det finns mycket att jobba på och vi har minst lika mycket mer idéer om allt. 
 
Även Linnson har fått flyttat in till travskolestallet. Han förtjänar så mycket mer kärlek än vad han får hemma på gården och även om jag nog aldrig kommer kunna sälja honom så vet jag att han här har chansen att lära någan annan liten kusk minst lika mycket som han lärt mig de senaste 9,5 åren vi haft tillsammans. 💕