Nytt jobb och nya utmaningar

Här går det fort i svängarna! Jag som varit lite förberedd på en längre tids arbetslöshet hann knappt packa upp väskorna här hemma innan det var dags att mer eller mindra kasta sig in på något nytt. I tisdags, knappt en vecka efter att jag flyttat hem igen, fick jag hoppa in och hålla min första kurs på travskolan. Dagen efter bestämdes det att jag blev kvar och nu sitter jag här som travskoleansvarig på Hagmyrens travskola! 
Jag ville ju helst kunna fortsätta jobba med hästar samtidigt som jag skulle kunna fixa med mina egna hästar på sidan av, och såklart bo närmre familjen. Så detta löste sig ju både bra och snabbt, även om det kommer bli mycket att sätta sig in i på kort tid. 

Jag kommer ha hand om travskolan, planera kurser och rekrytera in fler till travsporten samtidigt som jag har ansvaret över travskolans hästar och hästhotellet som finns på travskolan. I travskolans verksamhet finns tre shetlandsponnysar samt ett russ och två varmblod. På hotellet finns det 8st boxar som travet hyr ut till amatörer, ponnykuskar osv. Av dessa boxar är fem uthyrda så totalt står det nu 11st hästar i stallet. 

Allt känns verkligen så spännande, nervöst och kul! 
 
Såå vill du lära dig mer om trav? Klappa på en ponny eller ta en rid eller körtur med stallets hästar? Välkommen till mig på travskolan! Vi har kurser för gammal som ung, för dig som inte kan någonting och för dig som redan har licens. Sitter du i rullstol eller har andra rörelsesvårigheter? Inga problem! Vi har en anpassad vagn som gör att du inte ens behöver kliva ur rullstolen. Kurserna inför vårterminen planeras just nu så hör av er till mig om ni vill va med! 
#1 - - Erika Pettersson:

Va skönt att de löste sig så fort 😊