Det finns mer att se

Jag önskar verkligen att denna sida uppdaterades mer. För jag har så, så mycket att berätta och visa för er egentligen. Men orken har ärligt inte funnits till mycket alls på ett bra tag nu och det kändes lite som att det är med Bella blev lite droppen på något som legat och grott ett bra tag. 

Senaste tiden har varit lite jobbig av många olika anledningar, men sommaren har också bjudit på måånga fina stunder - och dem tänkte jag faktiskt lägga upp här. I några inlägg som kanske kommer upp en dag, vecka eller till och med månad försent. För även om jag vet att bloggen inte längre är den sida där flest folk följer mig så är det en sida som genom åren betytt mycket för mig. Och en sida som jag på någon vis ändå vill ska leva kvar. Även om det ibland kanske endast kommer ett inlägg i månaden så vill jag att det här ska vara en sida jag kan gå tillbaka till och minnas de bra, och de sämre, stunderna som varit genom åren. För det är just det den här sidan har varit. Jag skapade "Skogsrusset" när Bella och jag for fram genom skogarna och ponnytravet precis kommit in i mitt liv. Och sedan dess har bloggen och dess följare fått följa med i en bergodalbana genom livet men travet och sjukdomen, genom dåliga skolår och höga höjder av drömmar. Fram tills dit där jag är idag. 

Så även om mitt lilla skogsruss inte längre är med så vill jag gärna hålla sidan vid liv - på ett eller annat vis. Genom det dåliga, och genom alla de där bra dagarna.