Det ska inte alltid vara så jävla enkelt

Livet med häst har sina toppar och dalar, det är då något som verkligen känns av nu. Mitt fina fjolårsföl Loke har skadat sig i hagen och gjort illa benet. En skada på vänster bakben som kommer behöva opereras för att bli bra. Han är bara 9 månader gammal så det känns ju himla tråkigt att börja livet på det här viset, han som egentligen var på väg bort till en tränare inför kommande inkörning nu. Istället får man lägga ner tid och pengar på det här, så får man helt enkelt hoppas på det bästa och sikta mot en framtid på travbanan ändå.

Men oavsett så får man ju se det positiva att han ÄR så pass ung just nu, chansen att läka ihop bra är större samtidigt som att det faktiskt bara är en uppskjuten inkörning som blir just nu - inget missat kriterium.  
Huvudsaken är ju nu trots allt att han läker ihop och blir frisk, det är det absolut viktigaste just nu. Veterinären säger att det med en operation är en bra prognos och att jag inte behöver oroa mig allt för mycket, så det känns ju skönt. 
Vi får helt enkelt ha lite is i magen, äta mycket morötter och drömma oss vidare mot vad nu än framtiden har att ge oss. Så, håll tummarna för Loke nu! Vi ska ju torts allt vinna det där derbyt om något år så det är lika bra ni lägger namnet på minnet redan nu.😛

#1 - - Erika:

Vad tråkigt med en sån pass stor skada att det behövs operation. :( men samtidigt tur att de verkar som han kan bli helt bra.

Men förstår att de känns trist.

Svar: Ja vi har verkligen haft tur i oturen på så vis.
Matilda Persson