Hej maj

Jag önskar verkligen att jag var bättre på att uppdatera här, för det känns som att jag har så himla mycket jag vill berätta om för er. Men ibland kommer livet lite emellan och den här tiden till att skiva räcker inte alltid till.

Det känns i alla fall som att april har gått i 190. Jag har jobbat sex dagar i veckan och den där sjunde dagen har gått åt till att ta ikapp allt arbete med hemsidor och vinnartavlor.

Det har varit jobb på heltid och lite till på Hagmyren. Jag har i vanlig ordning skött om travskolan med hästar, kurser och hästhotell, och utöver det så har ju tävlingssäsongen dragit igång vilket innebär att det ska göras boxlistor och städas och mockas boxar inför tävlingarna. När tävlingsdagen sedan är så är jag på plats i vinnarcirkeln för att fota och efter tävlingarna uppdaterar jag hemsidor och sociala medier åt Hagmyren - och gör vinnartavlor åt lyckliga vinnare.

Utöver det har jag hunnit plugga till en ledarutbildning genom hästsportens folkhögskola, jag har varit iväg och tävlat med mina egna hästar, jag har hunnit flytta och jag har filmat lite inför ett kommande projekt.

L H Adventure 0171

L.H.Adventure

C3401872 5116 48 EC B3 D8 30 CA408 C179 B

Bäckmoras Loke

Ska vi sedan gå över på hästbiten så har Loke hunnit flytta iväg till Tomas Rosén för inkörning, Chili har fått astma och vilar, resten av hästarna har presterat utan framgång på tävlingsbanorna och Linna börjar allt mer närma sig fölning.

April har varit utmanande på många vis och har bjudit på både toppar och dalar, men nu hoppas jag att allt ska hålla sig på en lagom nivå igen.

Jag har bott i min min lägenhet i en månad nu utan en endaste lampa, så jag tänker att det snart i alla fall börjar bli dags för att hinna ”flytta in” på riktigt där (😂) - sen lovar jag att jag är tillbaka här.

Dfsf

Mölleslettens Linna & Xlnt Chili Tripel

Visa fler inlägg